15 Ucapan Selamat Puasa Ramadhan 2023 1444 H Bahasa Sunda, 'Wilujeng Ngalaksanakeun Ibadah di Sasih Ramadhan'

- 11 Maret 2023, 09:48 WIB
Berikut 15 ucapan selamat puasa Ramadhan 2023 1444 H dalam bahasa Sunda.
Berikut 15 ucapan selamat puasa Ramadhan 2023 1444 H dalam bahasa Sunda. /PIXABAY/affa_esens

3. "Sumanget puasa, kanggo baraya sareng rerencangan".

4. "Wilujeng ngalaksanakeun ibadah di sasih Ramadhan. Mugia puasa abdi, puasa anjeun, sareng sadaya ibadah urang ditampi ku Allah SWT."

5. "Ramadhan Mubarak. Muga Ramadan ieu mawa kabagjaan hébat ka anjeun sarta kulawarga anjeun. Wilujeng sumping ka anjeun".

6. "Marhaban ya Ramadhan. Wilujeng puasa. Mudah-mudahan Ramadhan 2023 ieu tiasa nguatkeun iman urang ka Allah Subhanahu Wa Ta'ala".

Baca Juga: Link Streaming Crystal Palace vs Man City di Pekan 27 Premier League 2022-2023, The Sky Blues di Atas Angin?

7. "Geus asup kana bulan puasa, tong dahar beurang, babaturan".

8. "Ramadhan nyaéta bulan suci. Teu pantes lamun dina sasih Romadhon engke, ieu hate masih dikotoran ku kasalahan. Hapunten raga sareng jiwa".

9. "Tetesan mangsi jadi noda, tetesan salah jadi dosa, bulan purnama barokah bakal geura-giru datang, hayu urang getol ibadah di bulan puasa marhaban, ramadhan".

10. "Marhaban ya Ramadhan. Sasih anu suci parantos sumping deui, waktos anu pas pikeun nyucikeun diri tina sagala dosa, tanpa basa-basi, hapunten samudaya kalepatan."

11. "Lamun hate semu bodas mega ulah mendung, lamun hate geulis lir bulan dihias ku imut, Mugia tetep kitu. Wilujeng puasa 1443 H. Marhaban Ramadhan".

Halaman:

Editor: Ahmad Zaki Kusnaedi


Tags

Artikel Pilihan

Terkait

Terkini

Terpopuler

Pemilu di Daerah

x